TUOTEMYYNTI JA ASENNUSPALVELU

Meiltä saa kaikki myymämme tuotteet myös asennettuna. Jos sinulla on joku projekti minkä haluat ammattilaisten tekevän, niin ole rohkeasti yhteydessä. Tarjouspyyntö sähköpostiin emaliasposti@gmail.com tai soita numeroon 045 121 5515

"Hienosti hoitivat työt, pysyivät aikataulussa ja mukavia tyyppejä ennen kaikkea."

Janne

"Yhdessä suuniteltiin ja lopputulos oli niin hienoa mitä ei osannut edes odottaa. Jäljestä näkee, että miehet osaa hommansa."

Linda

"Omiin toiveisiin vastattiin erittäin hyvin. Palvelu oli asiakasläheistä. Lopputulos oli enemmän kuin hyvä, sekä ylitti odotukset!"

Rene

"Vanhasta tv-tasosta tuli täysin uuden veroinen epoksipinnoitteella! Uniikki, kestävä ja kaunis tv-taso pääsee koristamaan uuden kodin olohuonetta. Lämmin suositus!" 

Rosa

About Us

Kristian & Kumppanit

Emalia Company

Olemme tehneet töitä erilaisten pinnotteiden parissa erikseen ja yhdessä useiden vuosien ajan. Pinnoitteilla luotavat erilaiset tilat ja pinnat ovat aina kiehtoneet. Pyrimme tuomaan helposti saatavaksi kaikki parhaat pinnoittamiseen, valutöihin ja taiteeseen sopivat kasviöljypohjaiset pinta ja valuepoksit. Kestävät, hajuttomat ja käyttäjäystävälliset pinnoitteet yleistyvät kuluttaja- ja ammattikäytössä kovaa vauhtia. Tavoitteena on, että tuotteillamme ja ohjeistuksillamme kaikki voivat onnistua. Haluamme olla Suomen luotettavin ja paras taiteilijan epoksikauppa.

Location

Emalia Company

VAT FI32055954

47913 Laajan valikoiman postimyynti ja verkkokauppa

VARASTOMYYMÄLÄ

HAIKANVUORI 6 C 60 33920 PIRKKALA

AUKIOLOAJAT

AVOINNA ERIKSEEN SOVITUSTI

SOITA TAI LAITA VIESTIÄ KUN TULET KÄYMÄÄN

24/7 Asiakaspalvelu (FIN / EN)

045 121 5515 emaliasposti@gmail.com